در این مقاله می‌خواهیم شما را با دامنه، پسوند دامنه و کلیه نکات مربوط به آن آشنا کنیم.

webano

تاریخچه دامنه

نام دامنه، مبحث جدیدی نیست و به‌اندازه ظهور اینترنت قدمت دارد. در همان روزهای آغاز کار شبکه اینترنت دانشمندان در پی این بودند که باید زحمات را از دوش کاربران بردارند که نام دامنه این کار را انجام داد.

اولین دامنه در 15 مارس سال 1985 با نام symbolics.com توسط شرکت Symbolics, lnc. که یک شرکت سیستم کامپیوتری است، به ثبت رسید.

تاریخچه دامنه

تاریخچه دامنه

دامین

دامین (Domain) یا دامنه همان آدرس اینترنتی می‌باشد که با آن شناخته می‌شوید. آدرس هرچقدر ساده‌تر باشد، کاربران بیشتری شما را خواهند یافت. دامنه از دو بخش اصلی نام دامنه و پسوند دامنه تشکیل شده است.

نام دامنه را شما انتخاب می‌نمایید. اگر این نام آزاد باشد، می‌توانید آن را در اختیار بگیرید. پسوند دامنه به نوع کار شما و کشوری که در آن مستقر هستید، بستگی دارد. در ادامه به توضیح نام دامنه و پسوند دامنه می‌پردازیم.

نام دامنه

نام دامنه اسمی است که برای سایت خود انتخاب می‌کنید. برای انتخاب اسم هیچ محدودیتی وجود ندارد. اسمی که انتخاب می‌کنید، حتماً باید سرهم باشد یا باید کلمات را با خط فاصله از هم جدا کنید.

پسوند دامنه

برای ثبت دامنه در اینترنت پسوندهای متنوعی وجود دارد که هریک از آن‌ها معنای به خصوصی دارند. به‌طور مثال، پسوند ir به‌معنای این می‌باشد که سایت شما ایرانی است.

زیردامنه و پارک دامنه چیست؟

بخشی از سایت که مرتبط با سایت اصلی است، زیردامنه می‌باشد که عملکرد مجزایی دارد. می‌توانید زیردامنه‌های بی‌شماری برای دامنه خود انتخاب نمایید. زیردامنه پیش از آدرس دامنه اصلی قرار می‌گیرد و با یک نقطه از آن جدا می‌شود.

نمایش یک سایت با چندین عنوان دامنه را پارک دامنه می‌گویند. به‌طور مثال، می‌توانید یک سایت را با یک نام و دو پسوند متفاوت بر روی یک هاست انتقال دهید. اگر کاربر نام سایت شما را بداند و پسوند را فراموش کرده باشد، به سمت سایت شما هدایت می‌شود.

چگونه نام دامنه را ثبت کنیم؟

فرایند ثبت دامنه کار ساده‌ای می‌باشد. در ادامه به آموزش دومرحله‌ای ثبت دامنه می‌پردازیم.

گام اول: از موجود بودن دامنه‌ای که مدنظر دارید، مطمئن شوید.

هر آدرس اینترنتی یا در واقع همان دامین به یک نفر تعلق دارد. شما باید قبل از ثبت، دامنه موردنظر خود را بررسی کنید تا از خالی بودن آن اطمینان داشته باشید.

گام دوم: دامنه موردنظر خود را ثبت کنید.

پس از اینکه از خالی بودن دامنه مطمئن شدید، آن را از طریق یکی از شرکت‌های ارائه‌دهندهٔ خدمات ثبت و تمدید دامنه خریداری نمایید. اگر قصد ثبت دامنه ir را داشته باشید، به مدارک شناسایی نیاز دارید.

ثبت نام دامنه

ثبت نام دامنه

در ثبت دامنه چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

به‌صورت کلی، در انتخاب دامنه باید به دو نکته توجه کنید. یکی اینکه کاربر نتواند در مرورگر آن را به‌اشتباه تایپ کند و دیگر اینکه به‌راحتی در ذهن ماندگار شود و یک‌هجایی باشد.

این دو مورد برای دامنه بیزینس‌های بزرگ مطرح است و گاهی شرکت‌ها برای خرید این دامنه‌ها میلیون‌ها تومان هزینه پرداخت می‌کنند.

به‌صورت جزئی برای انتخاب دامنه موارد زیر را رعایت کنید:

کوتاه بودن نام دامنه

می‌توانید تا 60 کاراکتر در نام دامنه خود قرار دهید؛ اما هرچه نام دامنه کوتاه‌تر باشد، به خاطر سپردن آن راحت‌تر می‌باشد و مخاطبان بیشتری خواهید داشت.

حرف به‌جای کاراکتر یا عدد

با وجود اینکه می‌توانید در نام دامنه خود از عدد، کاراکتر و حرف استفاده کنید، بهتر است از اعداد و کاراکترها پرهیز کنید و از حرف بهره بگیرید؛ زیرا دامنه ظاهر بهتر و مناسب‌تری خواهد داشت.

معنادار بودن

هرچه نام دامنه معنادارتر باشد، به خاطر سپردن آن راحت‌تر است. سعی کنید نام دامنه انتخابی دربردارنده موضوع فعالیت سایت و حوزه تجارتی باشد که در آن فعالیت می‌کنید.

دامنه با پسوند .com،.ir یا …

پسوند .com رایج‌ترین پسوند اینترنتی در دنیا می‌باشد؛ اما پسوندهای دیگری هم مانند .org وجود دارند که برای نام سازمان‌های دولتی پیشنهاد می‌شود. هر کشوری پسوند مخصوص خود را دارد که نشانه ثبت دامنه در همان کشور می‌باشد. برای ایران، این دامنه .ir می‌باشد.

چطور باید دامنه را ثبت کنیم؟

برای ثبت دامنه باید ابتدا به سراغ یکی از وب‌سایت‌های ارائه‌دهنده خدمات هاستینگ بروید و در قسمت جست‌وجو، دامنه موردنظر خود را جست‌وجو کنید. سپس درخواست ثبت را ارسال و مراحل پرداخت را طی کنید. به این نکته توجه داشته باشید که باید از آزاد بودن دامنه اطمینان داشته باشید و پس از آن این مرحله را انجام دهید.

ثبت دامنه

ثبت دامنه

ویژگی‌های دامین یا دامنه خوب

  • نام دامنه باید ساده باشد؛
  • باید از پسوندهای مهم و پرکاربرد استفاده شود؛
  • نام دامنه باید حداکثر 12 کاراکتر باشد؛
  • نام دامنه باید با توجه به حوزه فعالیت انتخاب شود؛
  • از کاراکترهای اضافه و اعداد استفاده نشود؛
  • از کلمات کلیدی رایج در کسب‌وکار خود استفاده نمایید؛
  • دامنه باید منحصربه‌فرد باشد؛ زیرا نام دامنه اعتبار کسب‌وکار شما می‌باشد؛
  • نام دامنه باید به‌گونه‌ای باشد که به‌راحتی به خاطر سپرده شود؛
  • نامی را انتخاب کنید که مربوط به حوزه فعالیت شما و مطابق با جست‌وجوی کاربر باشد؛
  • بعضی از کلمات دارای چند صورت نوشتاری هستند؛ نام را به‌گونه‌ای انتخاب کنید که کاربر دچار چالش نشود.

دامنه چگونه کار می‌کند؟

با وارد نمودن یک آدرس در مرورگر خود درخواستی به شبکه جهانی که به سرورهای نام دامنه متصل می‌باشد، می‌فرستید. این سرورها برای نام سرورهای مرتبط با دامنه، جست‌وجو می‌شوند و درخواست را ارسال می‌کنند.

یک دامنه را با هاست از طریق name server اتصال می‌کنند. سرورها به دنبال سرورهایی که مرتبط با دامنه درخواستی است، می‌گردند و به آن‌ها ارسال می‌کنند.

انواع پسوند دامنه سایت

پسوندهای زیر از رایج‌ترین پسوندها می‌باشند:

1- پسوند ir

پسوند ir متعلق به پسوندهای ایرانی می‌باشد. افرادی که به‌طور رسمی مقیم کشور ایران هستند، می‌توانند برای ثبت این دامنه اقدام کنند. این پسوند به‌دلیل پرکاربرد بودن و همچنین ایرانی بودن یکی از پسوندهای مهم برای ثبت انواع دامنه‌ها می‌باشد.

2- پسوند com

یکی از رایج‌ترین پسوندها در میان پسوندهای دیگر پسوند دات کام می‌باشد. کام مخفف کلمه commercial به‌معنای تجاری است. این پسوند برای افرادی که می‌خواهند تجارت الکترونیک داشته باشند، مناسب است. اغلب شرکت‌های فعال در سرتاسر جهان از پسوند دات کام برای ساخت دامین خود استفاده می‌کنند.

3- پسوند net

این پسوند به‌معنی شبکه می‌باشد و مخفف network است. شرکت‌هایی که در زمینه خدمات اینترنتی، مانند هاست، فروش دامنه و… فعالیت دارند، می‌توانند از این پسوند استفاده کنند.

4- پسوند int

این پسوند مخفف کلمه international و به‌معنی بین‌المللی است. int برای دامین سازمان‌های بین‌المللی مناسب می‌باشد.

5- پسوند name

اولین پسوندی که برای اشخاص حقیقی معرفی شده است، پسوند name می‌باشد. اگر می‌خواهید وب‌سایتی با نام خود راه‌اندازی کنید، برای ساخت دامنه خود از name استفاده کنید.

6- پسوند org

پسوند org مخفف کلمه organization به‌معنای سازمان است. برای دامنه سازمان‌های خصوصی که فعالیت آن‌ها تجاری نیست، از این پسوند استفاده می‌شود.

پسوند .org

پسوند .org

7- پسوند info

پسوند info مخفف کلمه information به‌معنی اطلاعات می‌باشد. سایت‌هایی که در حوزه‌های مختلف اطلاع‌رسانی می‌کنند، از این پسوند استفاده می‌کنند.

8- پسوند gov

این پسوند مخفف government به‌معنی دولت می‌باشد. از این پسوند برای ساخت دامنه وب‌سایت‌های دولتی استفاده می‌کنند.

9- پسوند edu

پسوند edu مخفف کلمه education به‌معنی کسب دانش می‌باشد. برای سایت‌های دارای محتوای آموزشی، از پسوند edu استفاده می‌شود.

10- پسوند mobi

پسوند mobi مخفف mobile است و برای شرکت‌هایی که در زمینه تلفن همراه فعالیت می‌کنند، مناسب می‌باشد.

پسوند mobi

پسوند mobi

11- پسوند website

این پسوند مانند ir دامنه ملی کشور دیگری به شمار می‌رود و برای سایت‌های مختلف نیز از آن استفاده می‌شود. این پسوند برگرفته از واژه website به‌معنی وب‌سایت است.

12- پسوند travel

travel به‌معنی سفر است. این پسوند برای شرکت‌هایی که در زمینه خدمات مسافرتی فعالیت می‌کنند، مناسب می‌باشد.

13- پسوند biz

پسوند biz مخفف business به‌معنی تجارت می‌باشد. برای ساخت دامنه سایت‌های تجاری از پسوند biz استفاده می‌شود.

14- پسوند tv

tv پسوند دامنه ملی کشور تووالو می‌باشد. این پسوند برای وب‌سایت‌های تلویزیونی استفاده می‌شود که شباهت زیادی هم با television دارد.

پسوند .tv

پسوند .tv

15- پسوند ac

پسوند ac، پسوند ملی مجموعه جزایر اسنشن می‌باشد. این پسوند مخفف کلمه academy به‌معنای تحصیلات عالی می‌باشد و برای سازمان‌های آموزشی به کار می‌رود.

16- پسوند id.ir

اشخاصی که تابعیت ایرانی دارند، با ارائه تصویر شناسنامه برای ثبت دامنه با پسوند id.ir باید اقدام کنند.

17- پسوند org.ir

پسوند org.ir مخفف کلمه organization می‌باشد. مؤسسات آموزشی یا مراکز علمی از پسوند org.ir برای ثبت دامین خود استفاده می‌کنند. مؤسساتی که دولت ایران را به‌عنوان یکی از اعضای خود داشته‌اند، از این پسوند استفاده می‌کنند.

18- پسوند net.ir

از پسوند net.ir برای ساخت دامنه شرکت‌هایی که خدمات شبکه ارائه می‌دهند، استفاده می‌شود. داشتن مجوز lsp برای کار با net.ir الزامی می‌باشد.

19- پسوند ac.ir

همان طور که در بالا گفتیم، پسوند ac مخفف کلمه academy می‌باشد. این پسوند در کنار ir برای مؤسسات آموزشی دارای مجوز که به‌صورت قانونی فعالیت می‌کنند، مناسب می‌باشد.

20- پسوند co.ir

افرادی که شرکت خود را ثبت نموده‌اند و قصد دارند پسوند ملی مخصوص به حوزه فعالیت خود را داشته باشند، از co.ir استفاده می‌کنند. پسوند co.ir برای ثبت دامنه شرکت‌های غیردولتی گزینه مناسبی می‌باشد.

آموزش مرحله‌به‌مرحله ثبت دامنه

1) برای ثبت دامنه موردنظر ابتدا وارد وب‌سایتی شوید که قصد خرید دامنه از آن را دارید. از منوی قسمت بالا بر روی منوی دامنه کلیک نمایید.

2) هنگامی که وارد صفحه مربوط به خرید دامین شدید، بر روی دکمه ثبت دامنه کلیک کنید.

3) نام دامین خود را در باکس مشخص‌شده جست‌وجو کنید. اگر با پیغام your domain is unavailable مواجه شدید، ثبت دامنه شما با شکست روبه‌رو شده است و دامین موردنظر شما قبلاً توسط شخص دیگری ثبت گردیده است.

در قسمت پایین پیام، نام دامنه با پسوندهای آزاد، به شما پیشنهاد می‌شود که می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب نمایید یا دامنه جدید را وارد و آن را جست‌وجو کنید.

در صورت موفقیت با پیغام your domain روبه‌رو خواهید شد. این پیام نشان‌دهنده این است که دامنه موردنظر شما آزاد است و باید اقدام به ثبت دامنه اینترنتی موردنظر خود کنید.

بر روی دکمه افزودن به کارت دو بار کلیک کنید و به مرحله بعد وارد شوید.

4) در این مرحله که مرحله پیکربندی می‌باشد، برای خرید هاست خود اقدام کنید. توجه داشته باشید که برای ثبت دامنه اینترنتی، ابتدا باید از طریق سایت شناسه ایرانداک را خریداری نمایید.

5) اگر تمایل دارید هاستی تهیه کنید، با کلیک بر روی قسمت هاستینگ ندارد، برای افزودن کلیک کنید. وارد صفحه‌ای می‌شوید که پلن‌های مختلف هاست‌ها را مشاهده خواهید کرد.

یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. اگر قصد خرید هاست ندارید، از مرحله 5 به‌طور کامل صرف‌نظر کنید و بر روی دکمه ادامه کلیک کنید.

6) در این مرحله به‌منظور ثبت دامنه باید اطلاعات نام دامنه خود را وارد کنید. با توجه به شرایط دامنه خود، یکی از گزینه‌های نمایش داده‌شده را انتخاب کنید و طبق دستورالعمل آن پیش بروید.

7) از قسمت name servers می‌توانید DNS را برای تنظیم بر روی دامنه وارد کنید. اگر با این قسمت آشنایی ندارید، این قسمت را تغییر ندهید و بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید.

8) در این مرحله دوره پرداخت دامنه را مشخص کنید. پس از تعیین آن، بر روی دکمه پرداخت نهایی کلیک کنید تا وارد مرحله پرداخت ثبت دامنه شوید.

مدت‌زمان تمدید دامنه با توجه به نوع آن‌ها متفاوت می‌باشد. در این مرحله، سفارش خود را همراه با هزینه سرویس به‌طور کامل مشاهده می‌کنید.

مطمئن شوید که نام دامنه خود را به‌صورت صحیح وارد کرده‌اید؛ زیرا پس از گذر از این مرحله و ثبت دامنه، امکان تعویض یا تغییر نام دامنه وجود ندارد.

هنگامی که مطمئن شدید نام دامنه را صحیح وارد کرده‌اید، بر روی دکمه پرداخت نهایی کلیک کنید.

9) اگر قبلاً در سایت ثبت دامنه عضو شده‌اید، از این مرحله عبور کنید. در غیر این صورت، فیلدهایی را که برای شما نمایش داده می‌شود، پر کنید و فرایند خرید را تکمیل نمایید.

10) در دفعات بعد برای ثبت دامنه جدید، بر روی ثبت دامنه جدید کلیک کنید و نسبت به ثبت اقدام کنید.

11) در این قسمت، پایین‌تر از فیلدهای ثبت‌نام، درگاه بانکی موردنظر را جهت پرداخت مبلغ سفارش انتخاب کنید. اگر سؤالی داشتید، می‌توانید در قسمت توضیحات سفارش سؤال را وارد کنید و با کارشناسان مکاتبه کنید. بر روی دکمه تکمیل سفارش کلیک کنید تا به مرحله پرداخت وارد شوید.

12) اگر تمام مراحل را به‌طور کامل طی کرده باشید، جهت پرداخت مبلغ سفارش به درگاه پرداخت بانکی منتقل می‌شوید. با وارد کردن اطلاعات کارت خود هزینه را پرداخت نمایید و دامنه را ثبت کنید.

اگر پرداخت با موفقیت انجام شده باشد، در قسمت کاربری خود تأیید آن را رؤیت خواهید کرد. علاوه بر آن، تأییدیه ایمیل را هم دریافت می‌کنید.

13) به آدرس ایمیل خود که در هنگام ثبت‌نام وارد کرده‌اید، وارد شوید. یک ایمیل با عنوان تأییدیه پرداخت صورت‌حساب دریافت کرده‌اید که شماره‌حساب و شماره تراکنش در این ایمیل موجود می‌باشد.

14) اگر دامنه خود را به‌صورت صحیح ثبت کرده باشید، باید ایمیل دیگری با عنوان تأییدیه ثبت دامنه از سمت سایت دریافت کنید.

15) پس از دریافت تأییدیه ایمیل، ثبت دامنه اینترنتی یک ایمیل دیگر از ایرنیک دریافت خواهید کرد.

چگونه یک دامنه خوب برای وب‌سایت بخریم؟

هنگامی که افراد تصمیم می‌گیرند سایتی را راه‌اندازی کنند، اولین کلمه‌ای که به گوش آن‌ها می‌خورد، دامنه است. دامنه در ایران به اسم دامین هم شناخته می‌شود.

به‌طور مثال، برای اینکه کسب‌وکاری راه‌اندازی کنید و درآمد مناسبی داشته باشید، باید این کار را در یک منطقه و یک آدرس سرراست که مشتری به‌راحتی بتواند شما را به ذهن خود بسپارد، انجام دهید.

ویژگی اصلی آدرس این است که کاربر بتواند آن را به‌راحتی پیدا کند و به‌جای اینکه به محل کسب‌وکار رقیب شما برود، به شما مراجعه کند. اگر آدرس شما در دسترس و ساده باشد، مشتری آن را به خاطر سپرده و نیازی نیست خود را به دردسر بیندازد.

آدرس منحصربه‌فرد شما متعلق به کسب‌وکار شما می‌باشد. به‌طور مثال، بازار، خیابان 2، پلاک 4 که این آدرس فقط برای شما است. پس:

  • نام دامنه به برند شما تبدیل خواهد شد.
  • نام دامنه اولین مشخصه‌ای می‌باشد که کاربر با آن روبه‌رو خواهد شد.
  • نام دامنه در نمایش نتایج گوگل تأثیرگذار خواهد بود.
فروش دامنه اینترنتی

فروش دامنه اینترنتی

بهترین راه برای خرید دامنه ثبت‌شده

باید چند وقت یک بار دامنه سایت خریداری‌شده را تمدید نماید که از دسترس شما خارج نشود. روزانه تعدادی از دامنه‌ها منقضی می‌شوند که می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. به‌طور مثال، مالک دامنه از ادامه فعالیت سایت منصرف شده است یا صاحب سایت ثبت مجدد دامنه را فراموش کرده است.

برای مدیریت سایت خود باید تدابیری بیندیشید تا با یک اشتباه دامنه خود را از دست ندهید. این مورد فقط مربوط به فراموشی تاریخ دامنه نیست. می‌توانید از ابزارهای کمکی یا وب‌سایت‌های مشابه برای نظارت بر این موضوع استفاده نمایید.

آیا می‌توان ثبت دامنه را لغو کرد؟

ثبت‌کنندگان این امکان را به شما می‌دهند که ثبت دامنه خود را در هر زمانی که خواستید، لغو کنید. اگر این کار را انجام دهید، ثبت همان نام دامنه برای دیگران در دسترس خواهد بود.

تمام ثبت‌کنندگان دامنه به شما اجازه می‌دهند که ثبت دامنه خود را به‌راحتی لغو کنید. در اغلب مواقع، هزینه ثبت دامنه به شما برگشت داده نمی‌شود. برخی از رجیسترهای دامنه، دارای سیاست‌های بازپرداخت هستند که قبل از لغو ثبت دامنه می‌توانید با آن‌ها مشورت کنید.

اگر امکان تمدید خودکار دامنه برای شما فعال نمی‌باشد، پس از اتمام مدت‌زمان ثبت دامنه، نام دامنه شما منقضی می‌شود.

فروش نام دامنه

می‌توانید نام دامنه خود را بفروشید. نام دامنه مانند مستغلات وب می‌باشد. درخواست‌های بی‌شماری برای دامنه‌های سفارشی با نام تجاری بسیار خوب وجود دارد.

به‌طور کلی، خریدوفروش نام دامنه یک صنعت چند میلیون دلاری می‌باشد. با توجه به اینکه نام دامنه ارزان است، کارآفرینان به دنبال ایده‌های عالی برای نام دامنه خود می‌باشند.

چگونه برای دامنه نام مناسبی انتخاب کنیم؟

در انتخاب نام مناسب برای دامنه خود، معیارهای زیر را در نظر بگیرید:

در نظر گرفتن دامنه سطح بالا

ساده‌ترین روش برای انتخاب نام دامنه، انتخاب پسوند آن می‌باشد؛ یعنی ببینید چه دامنه‌های سطح بالایی برای نام دامنه شما وجود دارد. دات کام تاکنون رقابتی‌ترین دامنه سطح بالا بوده است.

دامنه‌های سطح بالا برای موارد متفاوت استفاده می‌شوند. به‌طور مثال، پسوند 77 برای وب‌سایت‌هایی که در حوزه تجارت فعالیت می‌کنند، کاربرد دارد و دامنه 88 برای سازمان‌هایی مانند بنیادهای خیریه انتخاب می‌شود.

جست‌وجو درباره کلمات کلیدی مرتبط با دامین موردنظر

برای یافتن نام مناسب برای دامنه، استفاده از کلمات کلیدی ایده خوبی است. این کار، اولین گام برای چند نوع بازاریابی آنلاین از جمله بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جست‌وجو و بازاریابی پرداخت به‌ازای هر کلیک است.

کلمات کلیدی مرتبط با دامین

کلمات کلیدی مرتبط با دامین

تشکیل لیست کاملی از کلمات موردنظر و مترادف‌های آن‌ها

برای پیدا کردن کلمه موردنظر، می‌توانید به مترادف‌های آن واژه نیز فکر کنید. در زبان انگلیسی، کتاب‌هایی وجود دارند که واژه‌های مترادف در آن فهرست شده‌اند. چنین لیستی از کلمات، به پیدا کردن ایده اصلی کمک بسیاری می‌کند. همچنین، بررسی آزاد بودن دامنه را فراموش نکنید.

به کار بردن نام شهر یا کشور خود در نام دامنه

اگر نگران در دسترس یا آزاد بودن نام دامنه هستید، می‌توانید نام شهر خود را به دامنه اضافه کنید. یافتن نام مناسب دامنه، قدمی مهم برای ایجاد وب‌سایت می‌باشد که نیازمند خلاقیت زیاد و صرف زمان است.

در نظر گرفتن کلمات موردعلاقه

بعضی از کلمات معنای جالبی دارند یا جالب به نظر می‌رسند. می‌توانید کلمات موردعلاقه خود را برای نام دامنه انتخاب کنید؛ حتی اگر کلمه غیرمرتبط با کارتان باشد.

توجه به تفاوت املای کلمات

اغلب برندها برای ایجاد نام دامنه املای کلمه را تغییر می‌دهند. این کار، روش مناسبی برای انتخاب نام دامنه است که برای برندهای مرتبط با تکنولوژی به کار می‌رود.

بررسی نام دامنه موردنظر در زبان‌های دیگر

گاهی اوقات کلمات انگلیسی منتخب شما معادل‌های زیبایی در زبان‌های دیگر دارند که می‌توانید در وب‌سایت خود از آن‌ها استفاده کنید.

بررسی نام دامنه موردنظر در زبان های دیگر

بررسی نام دامنه موردنظر در زبان های دیگر

الهام گرفتن از دامنه رقبا

از عملکرد وب‌سایت‌های دیگر ایده بگیرید. وب‌سایت‌های مشابه وب‌سایت خود را بررسی کنید و لیستی از نام دامنه‌های آن‌ها آماده کنید.

استفاده از صفت‌های مرتبط با نام دامین خود

به صفت‌هایی که زیبا به نظر می‌رسند، فکر کنید. این صفت باید با کلمه‌ای که قصد دارید در نام دامنه شما به کار رود، ارتباط داشته باشد.

به کار بردن نام حیوانات در دامین

افزودن نام حیوانات به نام دامنه علاوه بر اینکه کمک می‌کند نام تجاری منحصربه‌فردی داشته باشید، به‌طور خودکار فرصت هوشمندانه‌ای را برای نام تجاری شما فراهم می‌آورد.

 

با توجه به مطالب فوق می‌توانید با دانش کافی نام دامنه خود را انتخاب و ثبت نمایید. باید سایتی انتخاب کنید که اعتبار کافی داشته باشد. همچنین، مطمئن شوید نام دامنه به نام خود شما ثبت گردیده باشد.

در این مقاله نکات مهم در خصوص ثبت دامنه عنوان شد. شما عزیزان می‌توانید همین حالا دامنه موردنظر خود را ثبت کنید. امیدواریم توانسته باشیم مطالب مفید و کاربردی را در اختیار شما گذاشته باشیم.

مقالات زیر را در وبسایت وبانو مطالعه کنید:

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *